aankomst Sydney! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van René Gijselhart - WaarBenJij.nu aankomst Sydney! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van René Gijselhart - WaarBenJij.nu

aankomst Sydney!

Door: renegijselhart

Blijf op de hoogte en volg René

17 September 2010 | Nederland, Amsterdam

hey allemaal,

Nu het nog kan even gebruikmaken van de fu-toeristische mogelijkheden hier in Sydney. In het vliegtuig opweg heb ik gezellig gepraat met een vrouw die uit London kwam en was geemigreed naar Aus net buiten Sydney. Ze vertelde me ontzettend veel over de gewoontes van het land. Op deze laatste vlucht kwam het vliegtuigvoedsel me wel de neus uit, en het gebrekkige engels van die aziaten.haha

Aangekomen moest ik me laten sreenen bij de douane, daarna me bagage gepakt en stonden Marleen en Sandra van de organisatie ons op te wachten om mee naar het hostel te gaan. Ik heb nu ook een flinke jetlag en totaal geen tijsbesef meer! We zijn met zijn allen naar het opera House gegaan om wat mooie gezamelijke foto's te maken. Onderweg ook nog de stamkroeg van Russel Crowe gezien en het typisch links rijgedrag ondervonden.

In het woodduck hostel hebben we als eerste wat informatie gekregen en daarna bedden opgemaakt en uitgerust. We slapen nu hier met 8 man op de kamer en de eerste nacht zo'n 6uurtjes geslapen. In de avond hadden we een bbq met kangeroevlees!(hmm) en een halfnaakte aboriginal die op een ijskoud dakterras stond verschillende dansrituelen voor te doen. Daar hebben we gezellig gepraat en gegeten, waar al duizend ideeen van iedereen aanbod kwam, waardoor ik helemaal de weg kwijt was +de jetlag met het tijdsverschil van ongeveer 9uur eerder.

S'nachts toch nog eventjes gezellig uit geweest met alle mensen uit dit hostel, waaronder ook engelse en duitsers.We zijn naar 2 discotheken geweest waar we het 1ste drankje gratis kregen en daarna iedereen weer vertrok! (echt aso,maar naar 2 drankjes stond je toch al op je kop) Het uitgaansleven begint hier al rond 9.00pm en waren om 12 o clock terug naar het hostel gegaan om lekker te slapen in een gewoon bedje!

groetjes van mij uit Sydney en bedankt voor jullie reacties!

ter info nog:
Rene Gijselhart 5448
153 Forbes Street
2011, Sydney

mijn postadres en mijn aus mob nummer is.+61 4 0403664517
(mijn accu doet het alleen niet goed

• 17 September 2010 - 09:04

Ria En Ton Blummel:

Hoi, rene fijn van je te horen en dat het zo goed met je gaat,laat zo veel mogelijk van je horen zodat wij je kunnen volgen. We hebben met veel plezier je verslag gelezen! Groetjes Ria en Ton.

• 17 September 2010 - 10:39

Anton En Marian:

G-day mate! Ja hoor! Je zit er écht! Opera house en Harbour Bridge op de achtergrond.
    In de voetsporen van je nichtjes en oom en tante. Allemaal Ozzie-gek geworden... maar eh.. no worries, dat kan geen kwaad hoor. Je gaat een mooie tijd tegemoet.
    We follow you, mate!

• 17 September 2010 - 10:56

Kit:

Hoi rene! Een onwijs fijen reis toegewenst! Heerlijk he, dat vroege uitgaan in Australië, weet je dat je altijd voldoende nachtrust hebt:P Als je nog het adresje wilt hebben over die cattle station dan hoor ik het wel. Geniet van Sydney! En volgens mij is augustus en october het seizoen bij Herbey bay om walvissen te spotten! Geniet ervan! Liefs Kitty

• 17 September 2010 - 11:05

Corry En Jos :

rene zo te zien ben je met een gezellig reisgezelschap het zal je wel goed afgaan wij wensen jou nog een leuke tijd tegemoed in australie je hoort nog wel van ons gr corrie en jos

• 17 September 2010 - 11:34

Joleith En Roberto:

Hoi René,

Laatst was je mijn buurman toen hebben we elkaar niet gesproken maar nu via de digitale snelweg lukt dat wel. Hele goeie tijd gewenst met vele mooi momenten. groetjes Joleith, Roberto, Merijn en Linde

• 17 September 2010 - 11:35

Ronald:

Mooi dan.
    Het is nu eindelijk echt begonnen. Leuk dat je de moeite hebt genomen gelijk al verslag te doen, en ik ben ook blij dat "het heimweepakket" geen problemen bij de douane heeft gegeven. Ik denk dat je je nieuwsgierigheid ergens tussen de 2e week oktober en november niet langer kan beheersen. volgens andere ingewijden zelfs al veel eerder. Gr.R.
    We blijven je volgen.

• 17 September 2010 - 16:29

Thijs:

En gelijk weer naast een meid he !! :p je gedraagd je wel he! Anders kom ik je achterna! ... Ik ben blij dat je de reis hebt overleefd! pff nu nog onthouden dat we een paar uur tijdverschil hebben... als het goed is loop je nu te pitten dan... Heb je de fotos al bekeken op mijn hyves ? Ik hoor snel weer van je ! gr Thijs

• 17 September 2010 - 17:33

Danielle:

Hey Rene!

Veilig aangekomen, gelukkig! Zal wel enorm saai geweest zijn, dat stilzitten :P (een extra reden om ook echt een jaar te blijven? ;) De terugreis zo lang mogelijk uitstellen ;))

Leuk om zo snel al verhaaltjes van je te lezen! Blijf dat maar vol houden, zoveel mogelijk verhaaltjes en vooral ook foto´s! ;)

Héééél veel plezier daar!

xx

• 19 September 2010 - 17:35

Diny:

Hoi René,

Fijn dat het zo goed met je gaat. Maak maar veel foto's, dan kunnen wij meegenieten van je reis.

Heel veel groetjes,
    Diny

• 20 September 2010 - 17:33

Lars:

Hee Rene,
    Zo te horen gaat het goed daar! Die jetlag ben je zo kwijt en dan kun je er 100 % voor gaan!! Heb je al een plannetje gesmeed of laat je je nog inspireren door je mede-reisgenoten? Ik ben benieuwd wat je gaat ondernemen, in ieder geval geniet van de avonturen!!
    Ciao Lars

• 20 September 2010 - 19:02

Wouter:

Hoi René, goed om van je te horen...dan kan het echte avontuur nu gaan beginnen...Geniet er van!
    En ben benieuwd naar een volgend bericht.
    Groetjes, Wouter en je vissen in het hilversumse 'great barier reef' (aquarium).

• 20 September 2010 - 20:02

Paul José Twan Niek:

We houden je daar in de gaten, DownUnder. Trouwens als je goed zoekt kun je vast een kaart vinden waaruit blijkt dat Australië boven ligt inplaats van downunder.

• 21 September 2010 - 20:41

Brigit,Hans En Kids:

Hoi Rene,fijn dat je al een beetje bent gesetteld daarzo ,alle begin is moeilijk maar het ziet er verwachtingsvol uit.Blijf ons maar op de hoogte houden van je avonturen samen met heel veel foto's .
    Heel veel groetjes van ons allemaal Hans,Brigit,Ingrid,Yvonneen Teun

• 27 September 2010 - 14:58

Erwin:

Ha René! Nog niet overlopen door een stelletje op hol geslaagde kangoeroes?
    Benieuwd of je verslagen net zo spannend gaan worden als in de donald duck onderweg.. ;-)

Greetzz, neef Erwin

• 03 Oktober 2010 - 08:00

Ome Jos:

hallo rene wij hebben al lang niets meer vernomen van jou ben wel benieuwd hoe het met je gaat gr jos