Say never Goodbye.. Australia
Door: renegijselhart
Blijf op de hoogte en volg René
09 April 2011 | Australië, Sydney
Hello everyone,
Dit wordt dan uiteindelijk mijn aller laatste berichtje uit Australie.. Het was een enorm leuke tijd en heb ontzettend genoten van dit prachtige land! Met een dubbel gevoel zal ik dan ook om percies te zijn 4 uurtjes het vliegtuig instappen naar 'a new destination'. Het besef zal later komen, maar al met al kijk ik terug op een hele goede tijd:) Gister heb ik dan definitief mijn laatste rondje gemaakt door Sydney en ben nog even naar de botanical gardens gegaan en heb de 'Operha house and the Harbour bridge' voor de aller laatste keer bewonderd. Thanks everey one that I met on my travel true Australia!!
Om 10.10pm vertrek ik met het vliegtuig van China Airlines richting Taiwan. Het is een vlucht van 9uur en kan waarschijnlijk gebruik maken van de luxe faciliteiten van lekker/gratis;) vliegtuigvoedsel,drank en movies!
Zo kan ik mij ook af-schermen van het 'SOLLY SOLLY' geroep van de vriendelijke stewardessen, omdat ze geen R kunnen uitspreken:) 2uur is geen enkel probleem, maar na die uurtjes begint het toch wel op je zenuwen te werken.haha
Het tijdsverschil met Sydney is 1 uur en met Nederland is het 9uur. Om 6am vroeg in de ochtend zal ik op Taipei airport landen en word het opzoek naar een goed hostel. Ik verwacht dat geen enkel probleem wordt aangezien aziaten van alles geld proberen te maken. Ik zal ondergedompeld worden in een nieuw aziatisch cultuur, wat waarschijnlijk de komende dagen weer wennen wordt. De voornamelijkste dingen die ik hier wil bezoeken zijn, tempels, 101bulding (wat een van de hoogste gebouwen ter wereld schijnt te zijn), hotsprings voor de heerlijke harde massages, flower-expo. Genoeg te doen en te zien weer in een nieuwe week en kijk er dan ook zeer naar uit! Ik ben benieuwd naar de aziatische culturen, rituelen en gewoontes en hoop hier dan ook meer van mee te krijgen. Wie weet sta ik straks ook wel op een plein yoga te beoefenen met 100 andere aziaten!!! haha
Ik hou jullie ook hier op de hoogte, want thuis mis ik nu wel echt;) 14may sta ik dan gelukkig ook weer op de platte nederlandse bodem en zal blij zijn jullie weer te zien! Appart zal zijn als ik Nederland arriveer dat het daar zomer wordt en nog steeds in mijn korte broek kan rondlopen:):) Hier in Sydney is het 'atum' en beginnen de blaadjes al te vallen.. ook Australia zal mij missen;)
We keep in touch,
Rene from Australia, Sydney
(ps,mijn Mobiele nummers is niet meer in gebruik! I.v.m. leaving Australia, als er iets is laat ik het weten op Facebook,WBJ.NU,mail en kan ik ook zo eens opbelle:)
We keep in touch,
Rene from Australia, Sydney
09 April 2011 - 10:08
Hilde:
Hey Rene,
Taiwan is gaaf! Via hostelworld.com heb ik een hostel geboekt! Ik hoop dat je daar een leuke tijd hebt. Ga je ook nog een stop maken in Bangkok? Anders zie ik je in het vliegtuig!
14 mei rules!
liefs, Hilde -
09 April 2011 - 21:02
Ans:
Goeie reis verder René, als je thuiskomt op 14 mei hoor ik je weer live.
Ik heb je verhalen gelezen ,mooi bedankt.
No worries -
10 April 2011 - 09:09
Lindie:
Ook voor jou is het einde dan aangebroken.. nu op weg naar Azië, ben heel erg benieuwd wat je ervan gaat vinden! Succes en veel plezier :)
x -
10 April 2011 - 20:46
Wendi:
Lieve René, wereldreiziger! We blijven je volgen en zullen je 14 mei zien!!! Fijn dat we je steeds hebben kunnen volgen en je berichten konden lezen. Geniet er nog ff van.Tot heel snel! xxx's ook van Robin & Mick -
11 April 2011 - 09:18
Ilse:
Jammer dat we je verhalen op deze site nu moeten gaan missen, maar daarvoor krijgen we wel terug dat je ze straks live aan ons kunt vertellen!!! Geniet nog van de laatste dagen!
Liefs Ilse -
11 April 2011 - 16:30
Thijs:
Hey Ilse als je lief bent en het hem vraagt wildie misschien ook wel zijn avonturen uit nederland vertellen!! Zoals: Ik ben vandaag naar de super de boer geweest en heb een paprika gekocht!! :D
Hey René we zien elkaar snel! Bagetje ? :p -
30 April 2011 - 20:13
Jos:
rene ik heb je verhaal weer gelezen je hebt wat afgereisd zeg trein vliegtuig four wheel drive enz. dat zal thuis wel anders worden op de fiets nou rene behouden vaart see you soon gr jos