My Birthday in Australia 2-2-2011!
Door: renegijselhart
Blijf op de hoogte en volg René
03 Februari 2011 | Australië, Sydney
G'day family and friends,
Wat een geweldige verjaardag heb ik hier in Australie gehad!! Het feest begon eigenlijk hier al voor me de dinsdagavond. Ik ben samen met Bas(nl)uitgegaan die ik ken uit de begingroep Sydney. We hadden afgesproken in het beruchte uitgaansgebied at kingscross om een verjaardagsbiertje te drinken. We zijn naar een aantal gezellige karaoke bars gegaan en hebben vele drankjes genuttigd.Waaronder een schotje dat me deed denken aan de 'split'ijsjes uit Nederland! Om 12am begon dan eindelijk mijn birthday en hebben we alvast geproost op een mooie avond/dag. Het was erg gezellig, maar ook wel een beetje appart om met deze hitte hier van 34graden uit te gaan. Verder is het ook voor de eerste keer dat ik het vier aan de andere kant van de wereld!! Met alle leuke reacties van jullie merk je duidelijk het tijdsverschil!
Het was een onvergetelijke avond en lag rond 6am in de morgen pas in bed. Het was zoooo hot en ik lag dan ook met een flinke kater na te koken in het hostel van bas. Zo rond 3pm (overdag) kreeg ik een telefoontje van de hosteleigenaar Harry met een Happy birthday berichtje! Erg leuk om te weten dat ik hier ook wordt gewaardeerd en zo niet alleen mijn verjaardag hoeft te vieren.
Op 2-2-2011 heb ik het hier lekker relaxt aangedaan en dan ook een verfrissende douche genomen tegen de enorme hitte.Hier is het mid summer and back home is het nu denk ik mid winter..brrr als ik er aan denk;)
Ik heb dan eindelijk het verjaardagspakketje mogen uitpakken dat ik voor mijn vertrek op Schiphol van Ronald,Wendi,Robin and Mick heb gekregen!! Erg leuk! Met vele kaartjes en zelfs slingers, balonnen,kaarsjes en een stripboek van Asterix en Obelix. Ik heb samen met Cate(eng) de keuken versierd en werd door heel het hostel gefeliciteerd! Van harry de eigenaar heb ik een typich Australisch Coopers beer bottle gekregen.
Rond 8pm (ik eet hier altijd wat later) ben ik samen met dave(scot)and marco(it)hier in Newtown uitgegeten bij een goede pizzaria! Ik ken ze van het hostel waar ik ook nu werk en hebben veel gekletst over de italiaanse keuken, gewoontes en veel reisverhalen uitgewisseld. Puur genieten van een lekkere pizza met verse ingredienten en dus ook een vers lachend tomaatje:)
Ik ben later nog uitgegaan hier in Newtown. Samen met verschillende nationaliteiten uit het hostel hebben we wat verkoeling proberen op te zoeken in de lokale pub. Hier hebben we wat gepoold en heb goed gesprekken gevoerd over geloof, gewoontes ect. Ik vind het leuk om dit te delen en er meer te weten over te komen. Hier in de pub kwam ik ook toevallig Grolsch bier tegen en heb iedereen het nederlandsbier laten proeven,wat in goede smaken viel! Ook heb ik veel gelachen om de uiteenlopende muzieksmaken!haha Al met al een onvergetelijke dag en is ook zeer appart! Het verblijf hier zie ik dan ook als een groot cadeau en de reacties en gebeurtenissen maken het dan ook extra waardevol..bedankt allen hiervoor!!!
I will never forget my 23th birthday here for the first time in Australia!! Thanks for the reactions that you send me and support me in my travel. It is good to know you and we stay in contact!
cheers, Rene
cheers, Rene
03 Februari 2011 - 11:08
Lindie:
Hej rennie!
Wat mooi om te horen dat je een leuke dag hebt gehad. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Dikke kus Vanuit java -
03 Februari 2011 - 14:33
Corry :
leuk rene je zo te zien genieten van je 23 ste verjaardag zo te zien heb je lekker gegeten van je pizza samen met je vrienden -
03 Februari 2011 - 14:56
Kitty:
Gefeliciteerd! Wat heb jij het daar naar je zin! ! Geniet ervan! Drink hier een Grolsch biertje op je! -
03 Februari 2011 - 19:04
Ans:
lekkerrrrrrrr pitzaatje.
ziet er allemaal erg feestelijk uit
enne René je engels wordt al wat meer
07 Februari 2011 - 13:20
Thijs: